Naša firma pored svih poslova selidbi nudi mogućnost i da Vaše nepotrebne stvari iznese i potom odnese (odlaganje, odvoženje, odnošenje) na neku od deponija.

Odnošenje starog nameštaja stvari na deponiju vršimo na teritoriji Beograda, ali i cele Srbije.

Odvoz na Deponiju Beograd

Vaše je samo da nas pozovete, a mi ćemo u najkraćem roku biti na Vašoj adresi i osloboditi Vas nepotrebnog tereta. Na raspolaganju smo Vam svaki dan u nedelji, 24h dnevno. Posao obavljamo profesionalno, poštujući sve dogovorene rokove.

Odnošenje Starog Nameštaja Beograd Povoljno

Ukoliko se želite osloboditi nepotrebnog nameštaja, a on nije za bacanje, naša firma ga može pokloniti u Vaše ime nekom kome je potreban. Ili ukoliko se ipak predomislite, pa Vam nešto od stvari treba i za kasnije. Naša firma Vam nudi mogućnost da na određeni period skladištite stvari u nekom od naših magacinskih prostora, po izuzezno povoljnoj ceni.

Cena kod odvoženja stvari na deponiju, može varirati u odnosu na lokaciju sa koje se vrši odvoz i lokacije na koju se skladišti otpad. Zatim koja je količina stvari u pitanju i koje je vrste.

Odnošenje Starog Nameštaja Beograd Povoljno

Cena se formira u dogovoru sa Vama i niža je nego za standardne usluge selidbi i procenu potpuno besplatno daje naš agent. Ukoliko su Vam potrebne još neke dodatne informacije možete se obratiti na neki od naših kontakt telefona.