Odnošenje starog nameštaja

Radimo odnošenje starog nameštaja po pozivu. Ukoliko imate nameštaj koji vam više nije potreban pozovite nas i mi ćemo vam rešiti problem brzo i sa našim prevozom.

Kontaktirajte nas

Stari nameštaj menjate novim ali niste sigurni kada

Odnošenje starog nameštaja je ono što vam treba ali ne znate tačno kada jer niste sigurni kada ćete dobiti novi. I taj problem možemo da rešimo jer radimo prevoz nameštaja, pa ako ste već naručili ali čekate prevoz i to je rešeno. Mi ćemo da za vas dovezemo novi nameštaj i uradićemo odnošenje starog nameštaja.

Za dopremanje novog nameštaja trebaće nam sve informacije o tome gde ste kupili nameštaj, račun ili potvrda na osnovu koje možemo da preuzmemo nameštaj za vas.

Odnošenje starog nameštaja Beograd

Stari nameštaj, nakon što kupite novi, može da bude veliki problem jer zauzima dosta prostora. Znate da nije lako izbaciti nameštaj i morate da javite komunalnoj službi da imate kabasti otpad – u suprotnom ćete zauzeti i kontejner i prostor okolo pa to može biti još veći problem. Odnošenje starog nameštaja radi naša agencija i mi ćemo izneti nameštaj, spakovati i odneti ga. 

Sa vaše strane nećete imati problema niti muke oko nošenja i daljeg rešavanja.

Odnošenje starog nameštaja po dogovoru na vašoj adresi

Da bismo uradili odnošenje starog nameštaja potrebno je da najpre pozovete naš broj telefona. Trebaće nam okvirne informacije o tome koje komade nameštaja imate da bismo znali koje vozilo je potrebno za odnošenje starog nameštaja.

Takođe, ukoliko imate velike komade nameštaja koji ne mogu da se iznesu kroz vrata i ulaz u jednom komadu moramo da isplaniramo rasklapanje i iznošenje.

Pozovite nas za odnošenje starog nameštaja

Zbog toga je poželjno da nas pozovete najmanje jedan ili dva dana unapred. Tako će odnošenje starog nameštaja moći bolje da se isplanira i nećete morati puno da brinete oko vremena i planova za novi nameštaj koji treba da zameni ovaj stari.

Pošaljite upit