Otkup nameštaja

Otkup nameštaja po najboljim cenama na vašoj adresi. Pozovite nas i zakažite dolazak radi procene i dogovora. Beograd, okolina i šira Srbija u zavisnosti od količine nameštaja.

Kontaktirajte nas

Otkup svih komada nameštaja

Otkupljujemo svaki nameštaj koji je upotrebljiv i u dobrom stanju. Nekada ćete i pomisliti da je nameštaj u lošem stanju ali najbolje je da pozovete nas pa ćemo vas uputiti dodatno da li možete nešto da zaradite umesto da nameštaj odnesete na otpad.

Otkupljujemo sve

Koji god nameštaj da imate, rasparne ili pune komplete, starijeg ili novijeg datuma pozovite naš broj telefona za otkup nameštaja i organizovaćemo kompletnu procenu, pakovanje i prevoz nameštaja. U obzir dolaze i veći i manji komadi nameštaja jer imamo odličan prevoz tako da ne morate da brinete ako imate starije ogromne komade nameštaja.

Otkup retkog i skupocenog nameštaja

Otkupljujemo i retki, skupoceni i antikvarni nameštaj. Cena zavisi od kvaliteta, autentičnosti i stanja u kojem se nameštaj nalazi. Otkup nameštaja zavisi i od potražnje pa nekada za procenu treba vremena dok se uzmu u obzir svi detalji. 

 

Mi nismo sakupljači nameštaja za otpad pa možemo sigurno da vam ponudimo najbolju cenu za otkup nameštaja koji se ne može naći svuda pa obavezno pozovite naš broj telefona.

Najbolja cena za otkup nameštaja i prevoz obezbeđen

Za otkup nameštaja, kada se dogovorimo i uradimo preuzimanje, mi vršimo prevoz i sve dalje radove. Nakon što uradimo otkup nameštaja od vas, sve ostalo je na nama i vi nemate dodatnih troškova oko transporta, pakovanja, raspakivanja, montaže ili demontaže. 

 

Trudimo se da konkurentnost održimo najboljim cenama koje se mogu dobiti za otkup nameštaja. Na taj način uvek imamo klijente sa kojima možemo da radimo i dobijamo samo najbolje komade nameštaja koji su vrlo traženi. Pozovite naš broj telefona za otkup nameštaja.

Pošaljite upit