Godine iskustva i konstantno usavršavanje kroz selidbe Beograd, ulili su nam sigurnost da se izborimo sa svakim izazovom. Bez obzira da li imate lift, koliko je uzan prostor ili stepenište, budite sigurni da ćemo Vaš nameštaj izneti bez ikakvih problema. Naši radnici će poneti alat potreban za pripremu i rastavljanje nameštaja i u kratkom vremenskom periodu, posao će biti uspešno i pedantno obavljen.

Sledi brz i efikasan utovar u neki od naših kamiona ili kombija. Daćemo sve od sebe da Vaš dom ili kancelariju zaštititimo od prašine, ogrebotina i oštećenja.

U skladu sa našim dogovorom, stvari ćemo prevesti na deponiju, u skladište ili na neku drugu lokaciju. Postoji čak mogućnost zarade sa Vaše strane, jer vrlo često polovan nameštaj uspešno preprodajemo. 

Bilo da Vas zanima odnošenje nameštaja, otkup starog nameštaja, skladištenje ili čišćenje podruma i tavana, uz asistenciju naših stručnjaka, ovaj posao možete obaviti u jednom danu. Zahvaljujući dobroj organizaciji, sa našom ekipom nema odugovlačenja i bespotrebnog odlaganja. Pozovite nas još danas i zakažite posetu!